Vad är er X-Faktor?

Vi drivs av att hjälpa företag och organisationer att identifiera eller utveckla de delar som kan stärka ledarskapet, få team att blir mer effektiva eller utveckla organisationen. Med X menar vi att finna er unika lösning på ekvationen för ert företag. Er X-faktor!

Läs mer

Vad säger våra kunder

Niklas är en kunnig och engagerad person som man får energi av att samarbeta med. Niklas har en otrolig förmåga att anpassa språk och innehåll i en utbildning efter mottagarna. Genom att se alla i rummet lyckas han göra utbildningen personlig för varje individ oavsett storlek på grupp.

Niklas har tillsammans med oss tagit fram ett ledarprogram i linje med våra värderingar och vår verksamhet. Det bidrar till att utveckla starka ledare som tar ansvar för både verksamhet och sin egen personliga utveckling.

I det lilla företaget som växer men är utan HR avdelning känns det skönt att enkelt kunna få hjälp av experter, exempelvis med personalfrågor eller att testa potentiella kandidater. Då har GrowtheX fungerat perfekt!

Niklas är en väldigt behaglig och förtroendeingivande föreläsare. Träffade rätt utifrån våra behov och fick med mig flera värdefulla verktyg och insikter i ledarskapet” – Deltagare på kursen Praktiskt ledarskap

Kursen var mycket lärorik och väldigt intressant. Niklas var mycket kunnig och lätt att lyssna på som fångade intresset från första stund” – Deltagare på kursen Praktiskt ledarskap